Let op! Wij hebben geen plekjes meer vrij vanaf 3 augustus t/m 30 augustus! Wilt u een andere datum in de zomer reserveren, wacht hier dan niet te lang mee.

Poezenpension

Komt uw kat(ten) voor het eerst bij ons in het pension? Dan willen wij u vragen om te reserveren via het inschrijfformulier. Klik voor het inschrijfformulier op onderstaande button. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging per mail.

Is uw kat al vaker bij ons in het pension geweest? Dan kunt u via onderstaand formulier uw reservering aan ons doorgeven.

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging per mail.

Informatie over het pension:

Het pension heeft in totaal 20 individuele verwarmde binnenverblijven; ieder verblijf heeft een eigen buitenren. Kat(ten) van dezelfde eigenaar worden samen geplaatst in één verblijf, mits u graag wil dat ze apart geplaatst worden (let op dit brengt extra kosten met zich mee).

 

De afmeting van de binnenverblijven is 1,10 bij 2,50 meter. De katten kunnen zelf door een kattenluikje naar hun eigen buitenren lopen. De buitenren heeft dezelfde maten als de binnenverblijven. Er zijn twee grotere verblijven van 1,60 bij 2,50 meter waar een grotere groep van 3 tot maximaal 5 katten kunnen worden geplaatst.

 

Elk verblijf heeft een raampje met een vensterbank, waar de kat lekker kan zonnebaden. Er is een plank op zo’n 2,20 meter hoogte geplaatst, want katten vinden het heerlijk om hoog te zitten. Er hangen hangmandjes en er staat een grote krabpaal met een verstopbak. Verder heeft ieder verblijf zijn eigen kattenbak en eigen voer- en waterbakjes.

Prijzen vanaf 1 februari 2022

Aantal katten Prijs
1 Kat € 9,50
Iedere volgende kat in het zelfde verblijf. € 7,50
Konijn/Cavia in eigen binnenhok. € 3,00
Konijn in Buitenren € 3,50

Let op:

Wij berekenen nachten bij een verblijf van 5 nachten of meer.

Bij minder dan 5 nachten berekenen wij dagen ongeacht op welk tijdstip de kat gebracht wordt.

 

Annuleringskosten:

U kunt bij ons tot 4 weken voor de brengdatum kosteloos annuleren.

 

Annuleert u 4 t/m 3 weken voor de brengdatum, dan berekenen wij u 25% van de totale reserveringsperiode. Bij annulering in de tweede en de laatste week voor de brengdatum wordt 50% van de totale reserveringsperiode berekend.