Wij hebben geen plek meer vrij van 27 april t/m 10 mei, 14 juni t/m 17 juni en 20 juli t/m 9 augustus.

Wil je zeker zijn van een plekje in de zomer (mei t/m september), wacht dan niet te lang met reserveren! 

Inschrijfformulier pension / reserveren nieuwe klant

Komt uw kat(ten) voor het eerst bij ons in het pension? Dan willen wij u vragen om te reserveren via onderstaand inschrijfformulier. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Heeft uw kat(ten) al een keer bij ons gelogeerd? Klik hiervoor op onderstaande Button om te reserveren.Omdat onze logee katten in een individueel verblijf bij ons logeren is het mogelijk om dieet voer te geven. Ook is het mogelijk om uw kat medicijnen toe te dienen, mits uw kat dit toelaat. Hier worden géén extra kosten voor berekend.Dieetvoer van de dierenarts gelieve zelf mee te brengen

Ik wil graag reserveren voor de volgende periode:

Let op! Entingsboekje meebrengen!

Algemene voorwaarden

1. Wij verplichten ons uw kat(ten) zorgvuldig en optimaal te verzorgen tijdens het verblijf in ons pension.

2. De pensionprijs bedraagt per 1 november 2023 € 11,50 per kat. Voor ieder volgend dier van dezelfde eigenaar in dezelfde ruimte is de prijs € 8,50. Vanaf een periode van 5 nachten, worden de nachten berekend; voor een kortere periode berekenen wij de dagen, ongeacht het tijdstip van brengen/halen.

3. Wij berekenen annuleringskosten bij annulering 1-4 weken voor de brengdatum. Voor 4 weken kunt u kosteloos annuleren.

4. Uw kat(ten) dient te beschikken over een geldige katten- en niesziekte enting.

5. De kat wordt aan het einde van de termijn opgehaald door of namens de eigenaar. Indien de kat, zonder bericht, niet binnen 14 dagen na het verstrijken van de afgesproken datum is opgehaald, wordt de kat als ‘vrijwillig afgestaan’ beschouwd.

6. Als wij bij uw kat parasieten constateren, gaan wij uw kat behandelen en ook de omgeving schoon maken. De kosten die wij daarvoor maken, worden aan u berekend bij het ophalen van de kat.

7. De gehele gereserveerde periode en eventuele extra - of dierenartskosten worden bij het ophalen betaald. U kunt bij ons contant betalen of pinnen.

8. U mag de kat(ten) altijd eerder komen ophalen, maar wij zijn genoodzaakt de gehele gereserveerde periode te berekenen.