Wij hebben geen plek meer vrij van 24 mei t/m 27 mei, 31 mei t/m 3 juni, 7 juni t/m 17 juni, 22 juni t/m 25 juni, 18 juli t/m 10 augustus en 9 september t/m 12 september

 

Wij hebben enkel nog binnen verblijven vrij zonder buiten ren in de periode van 28 mei t/m 30 mei, 4 juni t/m 6 juni, 18 juni t/m 21 juni, 26 juni t/m 29 juni, 6 juli t/m 17 juli, 11 augustus t/m 15 augustus, 31 augustus t/m 8 september en 12 september t/m 16 september

Heb je vragen, of valt je vakantie voor een deel in een periode waarin wij wel nog binnen verblijven zonder buiten ren vrij hebben én voor een deel waarin wij plek hebben in de reguliere verblijven, neem dan contact met ons op en dan kunnen wij kijken wat wij voor je kunnen doen.

Wil je zeker zijn van een plekje in de zomer (mei t/m september), wacht dan niet te lang met reserveren! 

Prijzen vanaf 1 november 2023

Aantal katten Prijs
1 Kat € 11,50
2 katten in hetzelfde verblijf € 20,00
3 katten in hetzelfde verblijf € 28,50
Konijn/Cavia in eigen binnenhok. € 4,00
Konijn in Buitenren € 4,50

Let op:

Vanaf een periode van 5 nachten, worden de nachten berekend; voor een kortere periode berekenen wij de dagen, ongeacht het tijdstip van brengen/halen. Voorbeeld: breng je 1 kat voor 5 dagen, dan berekenen wij 5 dagen x €11,50. Breng je de kat 6 dagen, dan berekenen wij 5 nachten x € 11,50.

 

Annuleringskosten:

U kunt bij ons tot 4 weken voor de brengdatum kosteloos annuleren.

Vanaf 4 weken voor de brengdatum berekenen wij u 50% van de totale reserveringsperiode.

Besluit je tijdens het verblijf dat je de kat(ten) eerder komt ophalen, dan moeten wij de gehele gereserveerde periode berekenen.

Informatie over het pension:

Het pension heeft in totaal 20 individuele verwarmde binnenverblijven; ieder verblijf heeft een eigen buitenren. Kat(ten) van dezelfde eigenaar worden samen geplaatst in één verblijf, mits u graag wil dat ze apart geplaatst worden (let op dit brengt extra kosten met zich mee).

 

De afmeting van de binnenverblijven is 1,10 bij 2,50 meter. De katten kunnen zelf door een kattenluikje naar hun eigen buitenren lopen. De buitenren heeft dezelfde maten als de binnenverblijven. Er zijn twee grotere verblijven van 1,60 bij 2,50 meter waar een grotere groep van 3 tot maximaal 5 katten kunnen worden geplaatst.

 

Elk verblijf heeft een raampje met een vensterbank, waar de kat lekker kan zonnebaden. Er is een plank op zo’n 2,20 meter hoogte geplaatst, want katten vinden het heerlijk om hoog te zitten. Er hangen hangmandjes en er staat een grote krabpaal met een verstopbak. Verder heeft ieder verblijf zijn eigen kattenbak en eigen voer- en waterbakjes.

 

Vanaf 2024 zijn er ook 2 nieuwe binnen verblijven beschikbaar. Deze verblijven zijn speciaal gemaakt voor de binnen katten en voor de katten die van rust houden. De verblijven hebben geen buitenren, maar zijn wel ruimer opgezet dan de reguliere verblijven. Er is een hoge kast omgebouwd tot prachtig klimtoestel en omdat het maar 2 verblijven in 1 ruimte zijn is het er lekker rustig. Wil je graag reserveren en gebruik maken van 1 van deze binnenverblijven? Geef dit dan even aan bij de opmerkingen.

Verblijf met luik naar buitenren (buitenren is net zo groot als binnenverblijf)

Binnenverblijven zonder buitenren

Algemene voorwaarden

1. Wij verplichten ons uw kat(ten) zorgvuldig en optimaal te verzorgen tijdens het verblijf in ons pension.

2. De pensionprijs bedraagt per 1 november 2023 € 11,50 per kat. Voor ieder volgend dier van dezelfde eigenaar in dezelfde ruimte is de prijs € 8,50. Vanaf een periode van 5 nachten, worden de nachten berekend; voor een kortere periode berekenen wij de dagen, ongeacht het tijdstip van brengen/halen.

3. Wij berekenen annuleringskosten bij annulering 1-4 weken voor de brengdatum. Voor 4 weken kunt u kosteloos annuleren.

4. Uw kat(ten) dient te beschikken over een geldige katten- en niesziekte enting.

5. De kat wordt aan het einde van de termijn opgehaald door of namens de eigenaar. Indien de kat, zonder bericht, niet binnen 14 dagen na het verstrijken van de afgesproken datum is opgehaald, wordt de kat als ‘vrijwillig afgestaan’ beschouwd.

6. Als wij bij uw kat parasieten constateren, gaan wij uw kat behandelen en ook de omgeving schoon maken. De kosten die wij daarvoor maken, worden aan u berekend bij het ophalen van de kat.

7. De gehele gereserveerde periode en eventuele extra - of dierenartskosten worden bij het ophalen betaald. U kunt bij ons contant betalen of pinnen.

8. U mag de kat(ten) altijd eerder komen ophalen, maar wij zijn genoodzaakt de gehele gereserveerde periode te berekenen.