Let op! Wij hebben geen plekjes meer vrij vanaf 2 juni t/m 2 juli en 24 juli t/m 21 augustus. De rest van de zomer (mei t/m september) loopt ook snel vol. Wil je dus zeker zijn van een plekje, reserveer dan z.s.m.

Prijzen vanaf 1 januari 2023

Aantal katten Prijs
1 Kat € 10,00
Iedere volgende kat in het zelfde verblijf. € 8,00
Konijn/Cavia in eigen binnenhok. € 3,50
Konijn in Buitenren € 4,00

Let op:

Wij berekenen nachten bij een verblijf van 5 nachten of meer.

Bij minder dan 5 nachten berekenen wij dagen ongeacht op welk tijdstip de kat gebracht wordt.

 

Annuleringskosten:

U kunt bij ons tot 4 weken voor de brengdatum kosteloos annuleren.

Vanaf 4 weken voor de brengdatum berekenen wij u 50% van de totale reserveringsperiode. 

Informatie over het pension:

Het pension heeft in totaal 20 individuele verwarmde binnenverblijven; ieder verblijf heeft een eigen buitenren. Kat(ten) van dezelfde eigenaar worden samen geplaatst in één verblijf, mits u graag wil dat ze apart geplaatst worden (let op dit brengt extra kosten met zich mee).

 

De afmeting van de binnenverblijven is 1,10 bij 2,50 meter. De katten kunnen zelf door een kattenluikje naar hun eigen buitenren lopen. De buitenren heeft dezelfde maten als de binnenverblijven. Er zijn twee grotere verblijven van 1,60 bij 2,50 meter waar een grotere groep van 3 tot maximaal 5 katten kunnen worden geplaatst.

 

Elk verblijf heeft een raampje met een vensterbank, waar de kat lekker kan zonnebaden. Er is een plank op zo’n 2,20 meter hoogte geplaatst, want katten vinden het heerlijk om hoog te zitten. Er hangen hangmandjes en er staat een grote krabpaal met een verstopbak. Verder heeft ieder verblijf zijn eigen kattenbak en eigen voer- en waterbakjes.

Algemene voorwaarden

1. Wij verplichten ons uw kat(ten) zorgvuldig en optimaal te verzorgen tijdens het verblijf in ons pension.

2. De pensionprijs bedraagt per 1 februari 2022 € 9,50 per kat. Voor ieder volgend dier van dezelfde eigenaar in dezelfde ruimte is de prijs € 7,50. Vanaf een periode van 5 nachten, worden de nachten berekend; voor een kortere periode berekenen wij de dagen, ongeacht het tijdstip van brengen/halen.

3. Wij berekenen annuleringskosten bij annulering 1-4 weken voor de brengdatum. Voor 4 weken kunt u kosteloos annuleren.

4. Uw kat(ten) dient te beschikken over een geldige katten- en niesziekte enting.

5. De kat wordt aan het einde van de termijn opgehaald door of namens de eigenaar. Indien de kat, zonder bericht, niet binnen 14 dagen na het verstrijken van de afgesproken datum is opgehaald, wordt de kat als ‘vrijwillig afgestaan’ beschouwd.

6. Als wij bij uw kat parasieten constateren, gaan wij uw kat behandelen en ook de omgeving schoon maken. De kosten die wij daarvoor maken, worden aan u berekend bij het ophalen van de kat.

7. De gehele gereserveerde periode en eventuele extra - of dierenartskosten worden bij het ophalen betaald. U kunt bij ons contant betalen of pinnen.

8. U mag de kat(ten) altijd eerder komen ophalen, maar wij zijn genoodzaakt de gehele gereserveerde periode te berekenen.