Omdat wij het trimmen combineren met onze andere werkzaamheden in het pension en in de winkel hebben wij maar beperkt tijd. Daarom hebben wij besloten dat wij alleen nog maar nieuwe kattenklantjes aannemen. Wij nemen helaas geen nieuwe hondenklantjes meer aan.

Trimsalon

Wij trimmen zowel katten als honden. In onze trimsalon werken wij uitsluitend met natuurlijke producten. Voor een afspraak kunt u het beste bellen of een Whatsapp berichtje sturen naar 06-82149957 of klik op een van de buttons hierboven.

 

Tarieven Hond

Tarieven Kat

Behandeling hond Prijs vanaf
Puppybehandeling (t/m 5 maanden) Gratis
Korthaar mini hond (alleen wassen & drogen) € 25,00
Korthaar kleine hond (alleen wassen & drogen) € 30,00
Korthaar middel hond (alleen wassen & drogen) € 35,00
Korthaar grote hond (alleen wassen & drogen) € 40,00
Scheren/knippen kleine hond € 45,00
Scheren/knippen middel hond € 50,00
Scheren/knippen grote hond € 55,00
Ontwollen mini hond € 45,00
Ontwollen kleine hond € 50,00
Ontwollen middel hond € 55,00
Ontwollen grote hond € 60,00

* Alle behandelingen zijn inclusief nagels knippen, oren schoonmaken, ogen schoonmaken, wassen en drogen. De prijzen zijn vanaf, omdat dit afhankelijk is van de staat van de vacht. Bij extreem klitten of vervilting van de vacht wordt een meerprijs in rekening gebracht. Uiteraard wordt dit voor de behandeling met u besproken.

** Uw hond moet vrij zijn van inwendige en uitwendige parasieten. Worden deze tijdens de behandeling toch aangetroffen, dan wordt uw hond direct behandeld. De kosten voor het behandelen van uw hond en het reinigen van de salon worden in rekening gebracht.

*** Is uw hond loops? Neem dan voor de afspraak contact met ons op.

Behandeling kat Prijs vanaf
Gewenningsbehandeling (t/m 6 maanden) Gratis
Kammen en ontklitten (zonder wassen) € 45,00
Kammen en ontklitten (met wassen) € 50,00

* Alle behandelingen zijn inclusief nagels knippen, oogjes schoonmaken en oortjes schoonmaken.

** Verblijft uw kat in ons pension en wilt u dat uw kat tijdens dit verblijf behandeld wordt? Dan krijgt u € 5,- korting.

*** Uw kat moet vrij zijn van inwendige en uitwendige parasieten. Worden deze tijdens de behandeling toch aangetroffen, dan wordt uw kat direct behandeld. De kosten voor het behandelen van uw kat en het reinigen van de salon worden in rekening gebracht.