Trimsalon

Wij trimmen zowel katten als honden. In onze trimsalon werken wij uitsluitend met natuurlijke producten. Voor een afspraak kunt u het beste bellen of een Whatsapp berichtje sturen naar 06-82149957 of klik op een van de buttons hierboven.

 

Tarieven Kat

- Kittenbehandeling (t/m 6 maanden)    Gratis

- Ontwollen (zonder wassen)                   € 45,00

- Wassen en ontwollen                              € 50,00

* Alle behandelingen zijn inclusief nagels knippen, oogjes schoonmaken en oortjes schoonmaken.

** Verblijft uw kat in ons pension en wilt u dat uw kat tijdens dit verblijf behandeld wordt? Dan krijgt u € 5,- korting.

*** Uw kat moet vrij zijn van inwendige en uitwendige parasieten. Worden deze tijdens de behandeling toch aangetroffen, dan wordt uw kat direct behandeld. De kosten voor het behandelen van uw kat en het reinigen van de salon worden in rekening gebracht.

Tarieven Hond

- Puppybehandeling (t/m 5 maanden)                Gratis

- Mini                                                               vanaf € 45,00

- Kleine hond                                                 vanaf € 50,00

- Middel hond                                               vanaf € 55,00

- Grote hond                                                  vanaf € 60,00

 

* Alle behandelingen zijn inclusief nagels knippen, oren schoonmaken, ogen schoonmaken, wassen en drogen. De prijzen zijn vanaf, omdat dit afhankelijk is van de staat van de vacht. Bij extreem klitten of vervilting van de vacht wordt een meerprijs in rekening gebracht. Uiteraard wordt dit voor de behandeling met u besproken.

** Uw hond moet vrij zijn van inwendige en uitwendige parasieten. Worden deze tijdens de behandeling toch aangetroffen, dan wordt uw hond direct behandeld. De kosten voor het behandelen van uw hond en het reinigen van de salon worden in rekening gebracht.

*** Is uw hond loops? Neem dan voor de afspraak contact met ons op.